Event Videography

Events zijn er in vele soorten en maten. Denk aan music festivals, congressen en beurzen. Een video het evenement kan veel doen voor de marketing op dit event. Zo kan je met een aftermovie of event recap de bezoeker het moment laten herbeleven.

Het is ook mogelijk om dit in te zetten ter promotie van uw volgende evenement. Met een same day recap kan je de bezoekers warm houden door ze gelijk een totale recap van het evenement te laten zien, direct na of zelfs tijdens het event.

Aftermovie

Een aftermovie is een goede manier om sfeer over te brengen op de kijker die niet aanwezig is geweest bij het evenement, maar ook om even terug te kijken als je wel aanwezig bent geweest. Met een krachtige aftermovie of evenementverslag heb je content van jouw succesvolle event voor potentiële klanten.

Event Recap

Door meerdere korte recaps te gebruiken kunt u uw marketing beter richten op bepaalde doelgroepen. Ook blijft de aandacht van de kijker vaak langer hangen waneer er kortere content gebruikt wordt. Bij een festival zou je bijvoorbeeld per stage een recap kunnen maken.

Same Day Edit

Een same day edit is de ideale manier om uw bezoeker gehyped te houden. Wij kunnen tijdens het evenement de video al monteren. Zo kunnen kunt u tijdens of direct na het evenement één of meerdere video’s direct met uw bezoekers delen. Dit zorgt ervoor dat u goed verbonden blijft met uw doelgroep.

Bekijk onze event video’s!

 

Lief Festival

Central Park Festival

Amsterdam Open Air

The Flying Dutch – Artist Recaps

Waarom een event video?

Eventverslagen zijn het ideale promotiemiddel.
Je vergroot hiermee de impact van jouw evenement. Door beeld, geluid en animatie op de juiste manier met elkaar te combineren, kun je de bezoeker het evenement laten herbeleven en stimuleren het volgende evenement weer te bezoeken. Aftermovies zijn niet alleen maar bestemd voor bezoekers. Met een aftermovie vergroot je namelijk de naamsbekendheid van jouw evenement en verleid je de kijker volgende keer ook naar jouw evenement te komen.

Onze 5 stappen naar geslaagde event video

Voor gesprek

Samen gaan we in gesprek over de wensen en doelen van de content.

Concept Development

We schrijven naar wens het concept voor de video uit en bespreken dit.

Video Production

Hier gaat het echte werk gebeuren! De opnames van de video.

Post production

In deze Fase bewerken we de video tot een eindproduct.

Oplevering

De video is opgeleverd. Tijd om hem in te zetten voor de juiste doeleinden.

Ready To Start A Project?

Let's Get In Touch.

Meer weten over de mogelijkheden en kosten?
Mail ons of bel direct +31 (0)356312023

MET TROTS WERKEN WE ONDER ANDERE VOOR