Real Estate Videography

In de wereld van de bouw en het vastgoed vinden veel ingewikkelde processen en ontwikkelingen plaats. Er wordt steeds meer geïnnoveerd en door de jaren heen vinden er wettelijke veranderingen plaats waarvan je de invloed binnen de bouw- en vastgoedsector sterk merkt. Denk aan het verduurzamen van woningen, het streven naar een circulaire economie wat de bouwprocessen beïnvloedt of het effect van de schaarste op de huizenmarkt.

Kortom, complexe zaken die om uitleg vragen. Een video is hier het perfecte middel voor. Of het nu gaat om nieuwe projecten, herinrichting van bestaande bouw- of beleidsplannen. Zowel interne als externe boodschappen kunnen door middel van animatie of film duidelijk gecommuniceerd worden.

Animatie video

Een animatie is binnen bouw en vastgoed voor veel verschillende doeleinden inzetbaar. Zo kun je de animatie extern inzetten om duidelijkheid te scheppen over processen. Daarnaast kun je animatie ook intern inzetten om je personeel op de hoogte te houden van de laatste veranderingen

Ontwikkeling video

Het vast leggen van het proces van begin naar eindproduct werkt erg vaak goed. Deze video’s kunnen worden ingezet voor de verkoop of om extra binding met nieuwe klanten te genereren. U kunt hier projecten van A tot Z laten zien.

Video series

Door meerdere korte video’s op social media te gebruiken kunt u uw marketing beter richten op bepaalde doelgroepen. Ook blijft de aandacht van de kijker vaak langer hangen wanneer er kortere content gebruikt wordt.

Meer over series

Sfeer impressie

Er is maar een echt goede manier om uw vastgoed vast te leggen. En dat is doormiddel van een sfeer impressie video. In plaats van foto’s neemt u met een video, de kijker echt mee naar het onderwerp en krijgt een kijker nog beter inzicht in de locatie. Deze video’s zijn goed inzetbaar op social media en verkoop websites.

Bekijk onze Real Estate video’s!

Kaap Amsterdam

The COD Roadshow

King And Queen

Pleijsier bouw

Onze 5 stappen naar geslaagde video

Voor gesprek

Samen gaan we in gesprek over de wensen en doelen van de content.

Concept Development

We schrijven naar wens het concept voor de video uit en bespreken dit.

Video Production

Hier gaat het echte werk gebeuren! De opnames van de video.

Post production

In deze Fase bewerken we de video tot een eindproduct.

Oplevering

De video is opgeleverd. Tijd om hem in te zetten voor de juiste doeleinden.

Ready To Start A Project?

Let's Get In Touch.

Meer weten over de mogelijkheden en kosten?
Mail ons of bel direct +31 (0)356312023