Video Series

In een video serie kan je merk een persoonlijkheid krijgen. Als merk of organisatie wil je je doelgroep betrekken bij wat je te vertellen hebt. Als je boodschap veel belangrijke details bevat, is het verstandig deze te verspreiden over meerdere berichten. 

Een goede videoserie grijpt kijkers en laat ze verlangen naar meer. Een serie bestaat uit een reeks video’s, die dienen als unieke content voor alle soorten media, on- en offline gebruik en voor op televisie.

Informatief

Informatieve video’s zijn video’s die gebruikt worden om informatie over te dragen en zijn voor zowel interne als externe communicatiedoeleinden interessant.  In een video serie kan deze informatie over verschillende video’s verdeeld worden.

Entertainment

Video content is effectief voor het bereiken van een specifieke doelgroep. Het is belangrijk dat de video content aansluit op het platform waarop de doelgroep actief is. Bijvoorbeeld bij het bereiken van jongeren is entertainment erg belangrijk. Bij een continue aanstroom van video content blijf je deze doelgroep elke keer weer interesseren. Hierdoor kun je goed inspelen op jouw marketing doel.

Klanten binding

tekst over dit onderwerp

Bekijk onze Video Series!

 

Team EasyJet

Alles over de Brandweer

Spinnin’ Next Ibiza

In The Studio

Waarom een video serie?

Door het inzetten van goede online videoseries/ content en regelmatig plaatsen daarvan, gaat je merk, dienst of product meer leven bij de doelgroep en dat resulteert in extra verkoop. Daarnaast moet die content interessant zijn voor de doelgroep, zonder dat er te veel wordt afgeweken van het doel, dat je met de video’s wilt bereiken.

Onze 5 stappen naar geslaagde video serie

Voor gesprek

Samen gaan we in gesprek over de wensen en doelen van de content.

Concept Development

We schrijven naar wens het concept voor de video uit en bespreken dit.

Video Production

Hier gaat het echte werk gebeuren! De opnames van de video.

Post production

In deze Fase bewerken we de video tot een eindproduct.

Oplevering

De video is opgeleverd. Tijd om hem in te zetten voor de juiste doeleinden.

Ready To Start A Project?

Let's Get In Touch.

Meer weten over de mogelijkheden en kosten?
Mail ons of bel direct +31 (0)356312023

MET TROTS WERKEN WE ONDER ANDERE VOOR