Veel gestelde vragen

Voor het filmen

Waarin onderscheidt VideoHuys zich?

Wij vinden vooral het persoonlijke contact erg belangrijk. Dit maakt het flexibel om met ons te werken. Samen met onze ervaring kunnen we hierdoor snel schakelen en onze makers zijn bekend met alle videoproductie disciplines. Zo kunnen we in een klein team, in korte tijd, veel goede video’s maken die ook nog eens effectief zijn en zichzelf terugverdienen. We zijn niet alleen gespecialiseerd in videoproductie, maar ook in video strategie, video marketing en video advertising. Zo zorgen we er voor dat jouw video’s je ook echt wat gaan opleveren.

Hoelang duurt het om mijn video te monteren?

Dat hangt af van de complexiteit, omvang van de opdracht en de lengte van je video. Wij streven ernaar om de video binnen één week aan te leveren. Bij meerdere video’s in hetzelfde format zal de montagetijd per video korter zijn.

Wanneer is mijn video klaar?

In sommige gevallen kan een video al binnen één dag na de draaidag of opdrachtbevestiging worden aangeleverd. Wij streven ernaar om je video binnen één tot twee weken aan te leveren.

Zijn jullie ook actief buiten Hilversum en Nederland?

Ja, Nederland is maar een klein land, hé! Ons bedrijf is gevestigd in Hilversum, maar wij filmen in heel Nederland en overal ter wereld waar we onze opdrachten mogen uitvoeren.

Werkt Video Huys door heel Nederland en België?

Videoproducties en fotografie doen wij niet alleen in de Benelux maar over de hele wereld!

Ik zoek een bepaald soort video maar zie dat dit niet op jullie website wordt aangeboden. Kunnen jullie alsnog helpen?

Ja! Niets is ons te gek. Ons portfolio op de website is maar 5% van alle klussen die wij doen. Omdat ons klantenbestand zo divers is en onze opdrachten dan ook erg uiteenlopen hebben we ervaring op heel veel vlakken. We werken samen met veel creatieve partners die gespecialiseerd zijn in specifieke video doeleinden.

Kan er nog iets aangepast worden nadat jouw video is opgeleverd?

Absoluut. We werken altijd met een vooraf afgesproken aantal feedback rondes, om te zorgen dat jij als klant helemaal tevreden bent. Mocht er na goedkeuring op het resultaat toch nog feedback zijn dan kijken we samen naar een passende oplossing.

Voor welk kanalen maken jullie video content?

We kunnen video content maken en optimaliseren voor ieder platform. De meest gebruikte voorbeelden zijn: YouTube, LinkedIn, Instagram, Facebook of ter vertoning op een beurs, evenement, websites of een app.

Wordt het opgenomen beeldmateriaal veilig bewaard? En hoelang?

Wij maken van de opnames altijd een dubbele back-up op twee locaties en bewaren de ruwe beelden minstens 2 jaar voor eventuele latere aanpassingen.

Algemeen

Met wat voor camera wordt er gefilmd?

Wij maken gebruik van meerdere camera’s voor de producties die we draaien. Welke we gebruiken hangt af van de video. Zo hebben we twee Sony PXW-FS7 camera’s en een RED Gemini 5K camera voor de high end producties. Deze gebruiken we in combinatie met diverse verwisselbare cameralenzen. Daarnaast beschikken we nog over verschillende professionele Canon foto camera’s.

Hoe drinken jullie de koffie?

Zwart. We nodigen je graag uit voor een bakkie!

Hoe kan ik Video Huys bereiken?

Wij zijn te bereiken via telefoon of e-mail. We reageren ook op social media. Wilt je snel in contact komen? Dan kunt je ons ook altijd een Whatsapp bericht sturen. Contact

Soorten producties

Kan Video Huys ons ook helpen met concepting en styling?

Bij ons kun je aankloppen met een volledig uitgedacht plan of met slechts een doelstelling of vraag. We denken bij elke stap met u mee en helpen je graag met het bedenken of tot leven brengen van een concept. Jouw project is ons project!

Maken jullie ook productvideo's?

Jazeker! Van gelikte productvideo’s in een studio tot commercials op locatie. Niets is te gek!

Maken jullie ook Same Day Recaps?

Jazeker! Wij kunnen ook de montage van de video’s op locatie verzorgen en zo dezelfde dag nog een video opleveren van een event of andere gebeurtenis.

Maken jullie ook animaties?

Ja! Wij maken ook animaties. Dit kunnen motion graphics zijn ter visuele aankleding van de bedrijfsvideo’s. Denk aan leader boards, naamtitels, eindkaarten en logo-animaties. Maar we maken ook infographics en uitleg-animaties. Deze animaties ontwikkelen we samen met onze animatie partners

Verzorgen jullie ook licht bij een productie?

Ja. Dat is mogelijk. Voor de klein tot middelgrote producties kunnen we dit in house verzorgen. Als we grotere producties draaien werken wij hiervoor samen met vaste partners die hierin gespecialiseerd zijn.

Kunnen jullie ook fotografie verzorgen?

Ja! Video is onze core business maar we hebben ook in house fotografen en we werken nauw samen met een aantal topfotografen. We raden altijd aan om dit met de video opnames te combineren. Zo kunnen we een volledig pakket aan beeld opleveren voor jullie doel. Meer over fotografie.

Kunnen jullie ondertiteling toevoegen?

Ja, in het Nederlands, Engels of elke andere taal. Hiervoor werken we samen met vertaalbureau’s. De ondertiteling kunnen we “ingebakken” in de video of als .SRT bestand aanleveren.

Kan er ook voice-over toegevoegd worden aan de video?

Zeker. Wij werken samen met veel professionele voice-over stemmen. We kunnen een stem vinden die precies bij jouw video past.

Filmen jullie ook met een drone?

Ja. Dat is mogelijk. Hiervoor werken wij samen met vaste partners die hierin gespecialiseerd zijn. Houdt wel rekening met strenge regelgeving waar zelfs zij zich aan moeten houden.

Geen antwoord kunnen vinden?

Hebben we jouw vraag op deze pagina niet kunnen beantwoorden?
Neem dan contact met ons op.

Contact details
Contact

Enough Answers? Lets Create
Something Together.